Sådan vælger du den helt rigtige vinterjakke

Når alt kommer til alt, er det dig selv, der i sidste ende vælger den helt rette vinterjakke, du skal varme dig med i denne vinter og måske flere år ud i fremtiden. I denne guide kommer der alligevel 3 nyttige tips til, hvordan du vælger den optimale vinterjakke, når du er på udkig efter en ny eller måske gerne vil have en ekstra at skifte imellem.

Pris

Prisen er alt afgørende for, hvor mange penge du ønsker at smide efter en vinterjakke. For er du på udkig efter dén vinterjakke, der som den eneste skal varme dig hen over vinterhalvåret, kan det være en god idé at investere lidt ekstra i jakken. Pris og kvalitet hænger oftest sammen, så tjek derfor med fordel gerne webshops ud, hvor der løbende kører tilbudskampagner på gode, varme kvalitetsjakker.
Er du ude efter en ekstra vinterjakke, som du kan skifte imellem, eller en jakke, du blot kan svinge over dig, når du skal til julefrokosten eller mødes med en veninde på den nærliggende café, er det ikke lige så nødvendigt at smide flere tusinde kroner væk på den.

Design og pasform

Om det er til eller fra arbejdet, kaffevisit med veninden eller en tur på et hyggeligt julemarked, så vil vi kvinder gerne iklæde os pænt, og med en vinterjakke er det for mange alt afgørende, at designet er i top. Design behøver ikke koste dyrt eller komme fra et særligt mærke, det kan lige så vel være faconen på jakken, som understreger din kropsbygning, eller en særlig farve, der går godt sammen med din hårfarve og huds glød. Gør op med til selv, hvad din jakke hovedsageligt skal anvendes til. Er det til de lange gåture i skoven og leg i sneen med ungerne, er det måske ikke lige den smukke, lange frakke du skal købe.

Funktionalitet

Igen er det vigtigt at gøre op med sig selv, om jakken skal bruges til mange aktiviteter udenfor eller blot en pyntejakke, man lige kan tage over sig for en kort stund. Skal jakken med garanti holde dig varm, skal du sørge for at gå efter nogle gode materialer som fx uld eller andedun. Jakken er med sikkerhed varm, hvis den indeholder minimum 40% uld eller dun, og jo højere jo bedre.

Her var 3 tips, der kan være nyttige, når du skal ud og købe vinterjakken. Er du mere til at finde din jakke online, kan du med fordel kigge nærmere på Justagirl.dk, hvor du finder varme- og stilfulde vinterjakker. Find din nye vinterjakke på denne side.