Løsningen til dig der ikke er en kjolepige

Du har prøvet det så mange gange. Invitationen er landet i din postkasse, og der står at dresscoden er kjole. Du panikker allerede her ved tanken om at skulle have kjole på en hel aften. Du føler dig ikke tilpas i en kjole, og igen står du og overvejer, hvordan du bedst muligt får et par bukser til at ligne en kjole. Du ærgrer dig og vrider dine hjerne for ideer til, hvordan du kan overholde dresscoden uden at have en kjole på. Og her er løsningen – en playsuit!

Kjole og shorts i ét

Playsuiten er svaret på alle kvinder, der ikke kan holde tanke om kjole ud, bønner. Playsuiten er den perfekte kombination af en kjole og et par shorts. Det betyder, at du stadig får den feminine del af en kjole og en fremhævet talje, men dragten sluttes til for neden som et par shorts. Du vil altså stadig føle, at du har ’bukser’ på, og du slipper derfor for kjole-fornemmelsen. Playsuiten er derfor ikke kun flot, den er samtidig meget praktisk, og du vil kunne style den lige, som du vil. Med et par høje stiletter hvis det skal være rigtig feminint eller et par fede sneakers, hvis du er mere til det sporty-look. Begge dele kan gå til en playsuit.
Playsuitsene kommer i et hav af forskellige modeller og designs. Du vil derfor helt sikkert kunne finde noget, du synes, der passer til din smag. Uanset om du er til lange ærmer, spaghetti stropper, ærmeløs eller t-shirts ærmer, vil du kunne finde en playsuits.

Perfekt til dansegulvet

Som sagt er en playsuit meget praktisk, og du vil derfor være helt fantastisk klædt på til en nat på dansegulvet. Du vil både kunne danse samba, hip-hop eller tage en vals i dit outfit. Du kan derfor sagtens slappe af og blot glæde dig og tælle ned til den store fest, hvor du kan vise din ’kjole’ frem.