Fodboldrejser: hvilke stadions skal du opleve?

Sæsonen 2018/2019 er langt om længe skudt i gang rundt omkring i Europa til stor glæde for de mange fodboldfans. Det er også nu, at vi begynder at drømme om at blive en del af de unikke fodboldoplevelser, som man med garanti får, når man oplever nogle af Europas største og mest stemningsfyldte stadions. Derfor har vi lavet en lille guide til tre stadions, du bør rejse til, hvis du drømmer om at få en fodboldoplevelse for livet.

Faktisk giver vi dig også muligheden for at foretage et bet med kode fra Unibet, så du altid kan sætte et odds på dit favorithold.

3 stadionoplevelser i særklasse

Du får her vores bud på tre stadionoplevelser, som du aldrig vil glemme, og som bærer præg af en helt unik atmosfære:

  1. Anfield: Anfield Road er et af de mest legendariske fodboldstadions i Europa, og huser det traditionsbundne hjemmehold Liverpool FC. Anfield er langt fra Europas største hjemmebane målt i kapacitet (54.167 tilskuere), men klubbens fans har gjort Anfield ikonisk, og gjort det til en af de stærkeste hjemmebaner overhovedet. Når først hjemmepublikummet synger You’ll Never Walk Alone, så fås det ikke meget bedre.

 

  1. Westfalenstadion: Hvis du skulle være i tvivl, så er det her Borussia Dortmund holder til. Et frygtindgydende stadion for alle udehold og en oplevelse i verdensklasse for tilskuerne. Westfalenstadion har Europas største og mest berygtede stå-tribune, ”Gelbe Mauer”, med plads til 24.500 fanatiske Dortmund fans, som altid sørger for at ende tribunen er udsolgt. Westfalenstadion er desuden Tysklands største stadion, og kan huse hele 81.360 tilskuere. Westfalenstadion er en fodboldoplevelse, man skylder sig selv at prøve.

 

Camp Nou: Når man har Europas største stadion med plads til 99.354 tilskuere, så er det uundgåeligt at komme på denne liste. Foruden den voldsomme kapacitet så har Camp Nou, med hjemmeholdet Barcelona, de sidste mange år givet os fodboldoplevelser udover det sædvanlige.