Sådan holder du den bedste tema-fest

Temafester er sjove og uformelle. Det er den type fester, vi altid husker på, fordi folk gør lidt ekstra ud af det. Når man holder en temafest, får man virkelig også engageret sine gæster og ligger op til en legende sjov aften. Når du holder en temafest, er det vigtigt at gå all-in, så man slet ikke er i tvivl om, hvilket tema der er tale om.

Det rigtige kostume

Når du holder en temafest, skal der selvfølgelig et godt kostume til. Hos billig-billy.dk kan du finde et væld af flotte og kreative kostumer til små penge.Når du vælger dit tema, er det en god idé at overveje tilgængeligheden, af den type kostumer dine gæster skal bruge. Er det nemt og billigt at få fat i et kostume til festen? Hvor kreativ skal man være? Her er det især en god idé at overveje, hvilken type gæster man inviterer til festen. Hvis de elsker at klæde sig ud og har prøvet det før, kan man sagtens udfordre dem med en mere kreativ temafest, imens det i andre situationer er bedst bare at vælge noget nemt.

 

Uanset om man vælger at bygge festen op om et årti, en film et land eller noget helt andet, er det vigtigt også at gå all-in, når det kommer til pynten. Tænk gerne i nogle anderledes og kreative baner. Der skal selvfølgelig pynt på vægge og i loftet, men tænk også på hvordan du kan gøre hvert aspekt og hver genstand til en del af dit tema.

Musik og mad

Når du holder en temafest, skal alle dele af din fest være en del af temaet. Det starter med invitationen. Hvis du gør noget ud af invitationen, så kan dine gæster virkelig se, at du mener det. Mad og drinks skal også gerne matche temaet, og det er for det meste meget lige til. En større udfordring kan dog være musikken. Hent inspiration på de mange playlister der ligger på forskellige streamingtjenester.