Hvordan kan du spare penge på din ferie?

Sommerferien er lige om hjørnet, og for nogle kan der være mange penge at spare på den næste ferie, ved hjælp af planlægning. Derfor er det en god investering, at sætte sig godt ind i hvordan man får mest for pengene, når man booker den næste ferie. Der kan nemt være penge at spare på ferien ved at følge disse tips:

Tænk langsigtet

En del beslutter sig først i sidste øjeblik for at tage på ferie. Ulempen ved at beslutte sig når først sommeren stort set er i gang, er, at priserne oftest stiger, jo tættere på afrejsedatoen man kommer. Det smarteste tidspunkt at booke sin rejse på, er, når efterspørgslen på rejser er lavets. Typisk er det efter ferien, hvor skolerne starter igen og folk skal tilbage på arbejde. Det bedste er, at holde øje med priserne i en periode og slå til, når de er lave.

Lån penge smart

En anden mulighed til at realisere sine rejsedrømme er via lån. Der er mange måder at låne penge på, og det kan være en jungle at finde rundt i. Via LENDME slipper man for at finde rundt i alle de tilbud for lån, der findes, og man undgår derved at blive snydt. Når man har udfyldt en ansøgning med sine ønsker, modtager man individuelle tilbud, der passer til sine behov.

Afbudsrejser

Har man lidt mere is i maven og er knap så kræsen i forhold til hvor rejsen går hen og hvornår, kan afbudsrejser være en mulighed. Afbudsrejserne er en god mulighed for at komme afsted for få penge. Man kan finde afbudsrejser via rejseselskaberne eller specifikke virksomheder, som samler diverse afbudsrejser.

Dealsider

En sidste mulighed til en billigere rejse kan være at benytte dealsider. Da de oftest køber et bestemt antal ture, kan de tilbyde rejsen billigt. Dette kræver dog også, at man kan tage af sted på bestemte datoer og fra bestemte lufthavner. Der findes både klassiske dealsider, som samler alle former for deal, sider som specialiserer sig i at finde rejser til få penge, og blogs hvor der bliver opdateret omkring billige rejser.

Sommerferie behøver altså ikke være lig med en tømt bankkonto. Du kan finde flere gode råd til at købe ferien på det rette tidspunkt, samt læse mere om hvordan du nemt låner penge til ferie.