Slap af og nyd en serie på din fladskærm

Det er en mørk og kold tid vi går igennem. Det er ikke altid helt nemt at motivere sig, til en tur i det lokale fitnesscenter, en gåtur, eller blot det at komme udenfor. Mange vælger den nemme løsning, at krybe under tæppet. Og det skal der også være plads til. Så her er en guide til dig der ønsker at dase den på divanen. Vi skal i det følgende kigge nærmere på nogle af de bedste serier, jeg kan anbefale på streamingtjenesten Netflix. Hvis du er vild med at serier i toget, så skulle du måske ta et kig på Huaweis mobiltefoner.

Min top 3 liste på Netflix

  1. Tilbage i 2008, fik serien Breaking Bad sæsonpremiere. Den handler om Walter White, der går fra jobbet som kemilærer til storproducent af det narkotiske stof crystal meth. En uhelbredelig kræftsygdom, baner vejen i den kriminelle underverden. Han gør det for at sikre sig sin famile, som er helt uvidende om hans handlinger. Lad os bare røbe, der er knald på serien og man støder på de mest gennemførte karakterer, som gør det til en oplevelde uden lige.

 

2.Hvis du er vild med Breaking Bad, så skal du spidse ører. Serien ”Better Call Saul” er serien, der bygger videre på nogle af de mest excentriske karakterer fra Breaking Bad. Vi følger den småkriminelle advokat Jimmy McGills, og hans personlighedsspaltning til den mere glatte og slibrige Saul Goodman; Hans akavede forhold til sin bror, som byder på mange pinlige øjeblikke; Hans evige kamp om at imponere sin søde advokatkollega Kim. Serien er som sagt bygget op på en masse kendinge fra Breaking Bad, så hvis man elsker denne genre, så er Better Call Saul helt sikkert et hit.

 

  1. Narcos – Her møder vi den berygtede narkobaron gennem hele verdenshistorien. Der er selvfølgelig tale om Pablo Escobar. En colombianer der styrede det berygtede narkokartel i bydelen Medellin igennem 70 og 80érne. Pablos drøm er at blive valgt til landets president. Han kommer dog ikke ind i regeringen, og vi følger hans blodige oprør med regeringen, det rivaliserende narkokartel samt amerikanske DEA. For nogen betragtes Pablo som Robin Hood og var også generøs overfor de fattige i befolkningen. Det var også herigennem han vandt befolkningens tillid, på trods af alle frygtede ham. Så er der eller ikke andet at sige, end held og lykke med serierne.