Sådan får du hele familien med udenfor

At få frisk luft og komme ud i naturen kan virkelig gøre en stor forskel for enhvers humør og velvære. Desværre er der mange, der glemmer, hvor godt det faktisk er, og så vil de hellere sidde indenfor foran fjernsynet og se en film. Det kan naturligvis også godt være hyggeligt, men det er også vigtigt at komme ud. Det er derudover en hyggelig oplevelse at tage ud sammen hele familien, så det handler om at få dem med ud på en måde. Men hvordan gør du det? Du ønsker heller ikke være irriterende, men du vil jo gerne have dem alle sammen med ud.

Lad barnet få noget legetøj med

En god måde kan være at lade barnet få noget legetøj med. Det kan nemlig være, at han eller hun så er langt mere motiveret til at komme ud, hvis de kan få en dukke med. Corolle dukker kan hun også sagtens holde i hånden, mens i skal ud at gå en tur. Det behøver nemlig heller ikke være en lang tur, som i skal gå, men det kan nemlig være en aktivitet, som børnene ikke gider, hvis de selv er i gang med leg, når du vil have dem med udenfor. Nu har de muligheden for at fortsætte legen lidt udenfor.

Inddrag alle

Hvis du oplever, at der ikke rigtigt er nogen udover dig selv som er med på idéen om at komme ud at gå eller bare komme ud i naturen på en måde, kan du vende den om og spørge dem i stedet. Du kan spørge ind til, hvad de hellere vil lave og lytte til deres svar. Måske passer tidspunktet bare dårligt lige nu, og så kan i alle komme ud sammen på et andet tidspunkt. Det er sjovere at være udenfor hele familien end bare dig.