Må du vælge din egen firmajulegave? Vælg rigtigt

I mange virksomheder er det blevet praksis, at man må vælge sin egen julegave. Det kan der være mange fordele i for alle parter. Især når man er modtager af gaven, kan det være fedt at vælge præcis, det man gerne vil have. Men hvad vil man gerne have, og hvad er en god idé at vælge? Man bliver ofte præsenteret for et udvalgaf ting, det er muligt at få. Her kan nogle ting være praktiske, mens andre ting er mere til pynt og for nogle måske en luksus.

Matcher det din ønskeseddel?

Hvis nogle af de ting, du kan vælge imellem matcher din ønskeseddel, er det oplagt at vælge de ting. Men før du gør det, bør du måske vurdere, om det er ting, du selv ville gå ud at købe, og om det er en ting, der giver dig den rigtige følelse af, at du ville være stolt, hvis du fik den fra dit arbejde. Sengelinned i en bestemt farve kan står på manges ønskeseddel, men det er ikke så specielt, vel? Derimod kan det være en god idé at se på noget dansk design i form af en vase, en figur eller nogle smukke skåle. Det er muligvis ting, du ikke ville forkæle dig selv med, hvis du selv skulle ud i butikkerne.

Forkæl dig selv – vælg det du synes er mest luksuriøst

Som sagt er der forskellige procedurer for, hvordan firmaer vælger at tilbyde deres firmajulegaver. Men når det er en julegave, du kan vælge til dig selv, så er det bare om at forkæle sig selv så meget som muligt. Derfor er det en god idé at vælge det, du synes er mest luksuriøst, og det som du vil blive mest glad for at se på eller bruge i det lange løb – også selvom det ikke nødvendigvis er specielt praktisk. Det er din julegave og derfor dit valg.