Gaveguide: Sådan får du råd til flere julegaver til børnene

Der er mange måder, hvorpå du kan spare og finde flere penge til børnenes julegaver, for hvad er mere varmt om hjertet end at se julelysene i dine børns øjne, når træet juleaften gemmer på en masse pakkede gaver under sig. Vi giver dig her 4 gode tips til, hvordan du får råd til flere julegaver til ungerne.

4 trin til at finde flere penge til julegaver

Black Friday
Denne dag betragtes som begyndelsen på julens handel, og derfor er det oplagt at gøre sig de nyttige julegaveindkøb på denne dag. Her sætter både de fysiske butikker og netbutikker priserne ned, og endda nogle butikker sætter dem chokerende langt ned, at der er væsentlige penge at spare således, at det giver mulighed for at købe en ekstra eller to julegave til børnene.

Adventspakker frem for julekalender
Nogle familier giver sine børn nissegaver hver dag frem til jul, andre giver adventspakker hver december-søndag, og andre gør slet ikke. Er dine børn ikke vant til pakker op mod jul, kan det være en idé slet ikke at begynde på det, for man kan hurtigt spare 500 kr. eller mere på små overraskelser hver dag, og gemme pengene til en ekstra god julegave. Skal ungerne dog forkæles i juledagene, kan man overveje at skippe nissegaverne hver dag og i stedet gå over til hver søndag, altså 4 pakker frem for 24.

Onlineshopping
Det er ikke kun på Black Friday, man kan gøre sig nogle gode kup, faktisk kører rigtig mange webshops gode tilbud og julekampagner i løbet af november og december. Her kan du både spare penge på ting til hjemmet, tøj og sko, oplevelser osv. Find for eksempel gode tilbud på tøj fra Kenzo, hvis dit barn skal have noget unikt og lækkert tøj i god kvalitet. Hold øje med de forskellige hjemmesider online og spar penge.

Opsparing
Har du hvert år et særligt fastlagt budget til julegaver, kan det være en idé at overveje, om der er nogle udgifter i dit budget, der kan justeres lidt således, at der hver måned i året er mulighed for at lægge 50 kr. ekstra fra til side til julegaver. Det giver alligevel i sidste ende 600 kr. ekstra til julegaver, og det kan være en markant forskel at mærke, når man skal ud og købe julegaver, hvorimod de 50 kr. hver måned typisk ikke er det helt store tab.