Fyld din e-cigaret med den rigtige e-juice

Har du prøvet en cigaret med jordbærsmag? Måske stærk lakrids? Romaroma? Det er ikke særlig nemt at finde skjulte smagsoplevelser i en traditionel cigaretpakke. En mentolsmøg er nok det tætteste, du kommer på en eksotisk og anderledes oplevelse. E-cigaretten er noget helt andet. Her afhænger smagen af den type e-væske (også kaldet e-juice), som du damper med, og der er mange flere at vælge imellem end de tre varianter, der er nævnt i starten. Herunder finder du et bud på 3 solide smagsvarianter, som du aldrig går galt i byen med, men hvis du søger flere valgmuligheder og spændende alternativer, så er det bare med at gå på jagt i e-væsker og aromaer.

3 solide smagsvarianter – og hvorfor de er gode!

Det kan være noget af et valg at skulle tage, hvis du ikke helt ved, hvilke e-væsker du kan lide. Der er et utal af valgmuligheder, og ofte kan det betyde, at det går hen og bliver uoverskueligt. Det skal det jo helst ikke være. Har du mod på det, kan du med fordel selv udforske mulighederne og tage en chance. Sådan lærer man bedst, hvilke e-juicer man bedst kan lide.

Fersken eller en anden frugt

E-væskerne med frugtsmag er yderst populære, og det er med god grund. Smagene er særdeles friske, og det giver en helt anden rygeoplevelse, end den du måske er vant til fra de mere traditionelle smøger. Fersken giver en særlig sommer-vibe, mens du også med ro i sindet kan købe jordbær, æble eller måske blåbær.

Savner du den traditionelle tobakssmag?

Der er også det klientel, der ikke ønsker en anden smagsoplevelse, men blot gerne vil reducere forbruget af de skadelige smøger. Derfor kan du vælge en e-juice, der giver dig samme oplevelse uden alle de skadelige stoffer. Det er smart!

Prøv noget fancy! Hvad med Cola-smag?

Er du fan af cola? Så giv e-juicen med cola-smag et skud. Tænk på, hvad du kan lide til hverdag, og følg mavefornemmelsen.