Find et pusterum i hverdagen med e-cigaretter

Mange finder i en travl hverdag et pusterum, når de tænder en cigaret. Det er en måde at give sig selv en pause på, som ellers kan være svær at tillade sig selv, når der stadig er opgaver, som man mangler at udføre. Det er måske den eneste positive effekt ved at ryge cigaretter, for samtidig ved vi alle, at cigaretter er skadelige for helbredet og kan føre til flere forskellige sygdomme som KOL og cancer. Derfor har flere danskere kvittet smøgerne, nogle helt mens mange i stedet har  skiftet til e-cigaretter.

Er e-cigaretter sundere?

Det har dog været betvivlet om e-cigaretter egentlig er et sundere alternativ til cigaretter, og vil vi ikke vide det med sikkerhed  før om flere år. Alligevel har flere forskere dog fastslået, at brugere af e-cigaretter umiddelbart har færre tegn på kræft end almindelige rygere. Det skal dog understreges, at man af gode grunde endnu ikke kender langtidseffekterne ved e-cigaretrygning.

Mere behagelig for omgivelserne

E-cigaretternes umiddelbart mindre skadelige virkning end almindelige cigaretter er imidlertid ikke den eneste fordel ved e-cigaretterne. Selve lugten fra dampen er også mere behagelig for omgivelserne. Derfor slipper man i høj grad som e-cigaretryger for at høre på, at cigaretosen er ubehagelig at sidde i for ikke-rygere. For cigaretrygere har den ubehagelig lugt ofte ført til, at man måtte ryge sine smøger i ensomhed, mens det ikke behøves at være tilfældet, når man ryger e-cigaretter.

Stort udvalg online

En pause med en e-cigaret i hånden kan derfor blive en gennemført afslapningsstund uden forstyrrende bekymringer om sundhedsmæssige konsekvenser. E-cigaretter kan købes mange steder, og online finder du et stort udvalg med mange forskellige smagsvarianter og e-cigarettyper. Her kan man bl.a. vælge hvilken type e-cigaret man vil have, hvilket batteri der passer bedst til ens behov og købe flere forskellige smage, så man har noget at vælge i mellem.