Fede faciliteter på den moderne arbejdsplads

Rigtig mange af os danskere bruger rigtig meget tid på vores arbejdsplads. De fleste af os nyder også vores arbejde og syntes, at vi laver noget spændende. Derfor er det også super vigtigt, at arbejdspladsens rammer og omgivelser er gode. Det er jo her vi tilbringer størstedelen af vores tid. Læs med her og få gode idéer til hvordan I kan forbedre jeres fysiske arbejdsmiljø.

Gode arbejdsrum og plads til pauser

Til at starte med skal der selvfølgelig være nogle gode forhold, der hvor arbejdet skal udføres. Sidder man i et åbent kontor, er det f.eks. vigtigt, at man har sit eget personlig område, og at man sammen kan finde et fornuftigt niveau af støj, arbejde og snak. Der kan eventuelt anvendes forskellige teknikker, hvor man arbejder fokuseret og gemmer snakken til små indlagte pauser og brainstorms.

Hvis det åbne kontormiljø skal fungere, skal der også være de rigtige mødelokaler og pladser til snak. Det kan være bløde, støjdæmpende møbler til en tomandssnak eller små telefonrum. Alt efter hvilken type virksomhed der er tale om, skal der også være seriøse eller kreative mødelokaler.

Du kan få hjælp til at finde fede erhvervslokaler hos Nybolig.

En god kantine eller køkkenfacilitet er også super vigtig. Det er her, man kan mødes over en uformel kop kaffe og spise frokost i ro. Mange virksomheder har også steder, hvor man kan tage en lille ”brain-break” med et spil bordfodbold eller bordtennis.

Lidt ekstra

Nogle virksomheder tilbyder deres medarbejdere lidt ekstra i forbindelse med arbejdspladsen. Det er noget, der kan være en faktor til at tiltrække de bedste medarbejdere. Det kan f.eks. være bad på arbejdet, fitnessrum, kantine, fredagsbar eller børnepasning. Mange virksomheder udemærker sig ved at skabe lyse arbejdspladser med skøre, sjove og fede indretninger. Det kan være små haver, mange små møblementer eller legende interiør.