Få styr på kontrakten og medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse

Der er slet ingen årsag til, at du helt selv skal stå med alle arbejdsopgaverne, når du står overfor en virksomhedsoverdragelse. Her er der tale om en kompliceret sag, som kun bliver sværere, desto større virksomheden er. Der er mange skærpende faktorer, som kan gøre denne overdragelse mere kompliceret. Der er dog heldigvis en løsning – professionel juridisk assistance.

Når man er syg, går man til lægen, og når man vil have bygget et hus, så går man til en murer. Hvis man derfor skal have foretaget en virksomhedsoverdragelse, så er det naturlige valg at gå til en professionel advokat. Her kan du nemlig få kompetent råd og vejledning under hele processen.

Kontraktskrivning uden fejl og mangler

Det kan være svært at vide, hvor meget rygdækning der skal til, når man udarbejder en kontrakt. Særligt når der er tale om virksomheder, så er der mange forbehold og forhold. Det er praktisk talt umuligt selv at se dette igennem helt selv fra ende til anden. Derfor anbefales det på det kraftigste, at du sørger for at få juridisk hjælp til dette.

Der er nemlig mange helt almindelige faldgruber og problematikker, som opstår ved kontraktskrivningen. Mange af disse har du dog ikke indsigt i, da du ikke er professionel jurist. Derfor er det simpel logik at benytte sig af nogen, der har denne kompetence.

Glem ikke medarbejderne

Det vigtigste, der overdrages ved en virksomhedsoverdragelse, er medarbejderne. Virksomheden er bygget på ryggen af mange hårdtarbejdende medarbejdere, og selvom ledelsen skiftes ud, så skal medarbejdernes hverdag fortsætte i vante omgivelser. Dette skal man sørge for at tage god hånd om.

Det kan dog være besværligt både at se til kontraktudførsel og overdragelsen, mens man også holder øje med medarbejderne og varetager deres interesser. Dette kan du heldigvis også få hjælp til, så medarbejderne ikke går tabt i en virksomhedsoverdragelse.

Sørg for at dække dig grundigt ind – få professionel juridisk assistance til din virksomhedsoverdragelse.