Et godt tilbud på en god forsvarsadvokat?

Det er nok ikke noget, som der lige er til at finde. For lige præcis når det gælder advokater, som står knivskarpt inden for juraen og tør at tage en kamp op for din skyld, så er det nemlig kun det bedste, der er godt nok, og derfor er prisen på en forsvarsadvokat ikke afgørende. Når det gælder din fremtid, er det derfor ikke en god ide at gå på kompromis med den hjælp og den vejledning, som du kan købe dig til. Og netop derfor bør du tage et kig på Stage Advokatfirma.

Find den bedste advokat

Hos Stage Advokatfirma finder du en meget stor ekspertise samt en bred erfaring inden for juraen i forhold til forsvar. Og heldigvis er du så godt stillet, at salæret til en forsvarsadvokat besluttes af dommeren efter nogle faste takster, og de er de samme uanset, om du selv vælger en forsvarsadvokat eller du benytter dig af en, som retten har tildelt dig. Du kan derfor med fordel vælge en af de bedste forsvarsadvokater, som der findes på markedet og give dig selv så gode forudsætninger for et godt resultat som overhovedet muligt.

Vinder du en sag betaler du intet

Vinder du den sag, som du kæmper betaler statskassen desuden salæret til din forsvarsadvokat, og derfor er det endnu en grund til at vælge den bedste. Taber du derimod sagen vil dommeren pålægge dig at betale alle sagens omkostninger. Der vil komme en opkrævning fra politiet, og du vil have mulighed for at lave en afdragsordning, som gør det muligt for dig at få betalt. Her er der for eksempel tale om udgiften til forsvarsadvokaten. Statskassen lægger dog altid ud til salæret, og derfor kan du med den rette advokat og den gode sag ved hånden slippe for overhovedet at skulle gribe efter din egen bankkonto.