Det skal du lave i din weekend

Har du en weekend, hvor du ikke har nogle planer og gerne vil lave et eller andet. Der er masser af ting at finde på, både alene og med andre mennesker.

Invitér din ven eller kæreste ud og spise

Er du i humør til at komme lidt ud en lørdag aften f.eks., kan du invitere en med ud og spise til god mad og drinks. Det kan både være din ven, veninde, kæreste, din mor eller lign. Det er en god idé med sådan en aftale, hvis du har masser af praktiske ting at se til om dagen, for så kan du bruge aftalen om aftenen som en motivation til at komme igennem dagens gøremål. Besøg f.eks. en restaurant i Odense.

Tag ud og spil badminton

Hvis du gerne vil lave noget lidt anderledes, kan du tage ud og være aktiv på den ene eller den anden måde. Invitér din gode ven med ud og spille badminton, så I kan bevæge jer og have det sjovt med at konkurrere. I kan også tage i svømmehallen eller tage ud og bowle.

100% hygge

Trænger du til afslapning, kan du holde en weekend, som består af 100% hygge. Du kan tage ud og handle ind til at skulle bage din yndlingskage. Tag hjem og bag alene eller sammen med din familie. Sæt høj musik på og dans rundt i køkkenet imens. Nyd en kop varm kakao sammen med dit hjemmebag. Hiv din dyne med ind i stuen og se et par afsnit af din favoritserie i sofaen.

Praktisk weekend

Hvis du i længere tid har gået og kigget på forskellige opgaver i hjemmet, som virkelig skal ordnes, så sæt en dag af til at klare alle disse. Det vil være en kæmpe lettelse, når først du har ordnet det.