Brug en 3D Printer i hjemmet

Hvis du er lidt kreativ, er der rigtig mange ting, du kan fremstille med en 3D printer i dit hjem. En 3D printer er ikke længere nær så dyr, som den har været. Det er derfor en god mulighed for dig for at anskaffe en til dit hjem, du kan eksempelvis se 3dprinterportalen.

Du kan printe ting i mange forskellige materialer, hvilket giver dig mulighed for at lave mange forskellige ting til dit hjem. Det kan for eksempel være knager eller greb til dine skuffer. Hvis et af dine greb er gået i stykker, kan du nemt erstatte det ved at printe et nyt. På den måde kan 3D printeren få en velfortjent plads i dit hjem.

Du kan også bruge printeren til at lave forskellige typer af køkkengrej. Det er en sjov og anderledes måde at få nye tallerkener på. Printeren kan lave ting i plastik, cement og metal. Der er dermed gode muligheder for at få nogle helt unikke tallerkener til spisebordet. Ikke mindst, hvis du er lidt kreativ.

De 3D printede ting kan også sjove gaver til venner og familie. Det kan for eksempel være til fødselsdag eller til jul. Så kan du lave lige præcis det, de gerne vil have.

Sådan kan du bruge en 3D Printer i din virksomhed

Der er også mange forskellige ting, som du kan bruge en 3D printer til i din virksomhed. Det er for eksempel at lave reservedele til maskiner. Når I selv kan printe reservedele i plastik eller metal, kan I nemt og hurtigt få udskiftet reservedelene. Det gør, at I ikke behøver at gå ud at købe dem eller bestille dem hjem via nettet. Hvis I gør det, skal I bruge noget ekstra tid på det. Så er det meget hurtigere at sætte printeren til.

Det kan også være, at du er indenfor et mere kreativt erhverv. Hvis du laver smykker eller brugskunst, kan 3D printeren også være et godt redskab. Det gør det muligt for dig at tænke ud af boksen på en helt anden måde, end du kan, når du skal bruge dine egne hænder til at lave for eksempel smykkerne. Printeren har mulighed for at lave ting, som det ville være svært for dig selv at lave. Den er derfor et godt supplement og kan give nogle helt unikke og særlige smykker eller brugskunst, som der er mange, der vil synes, er smukt og inspirerende.