Står du og mangler en traktorfræser?

En fræser til din traktor kan på mange måder gøre dit liv lettere, hvis du skal have blandet materialer til såning på et større stykke land. Dette kan en fråser klare på meget kortere tid og med mere effektiv virkning, end hvis det gøres i hånden ved f.eks. brugen af en spade. Det siges, at man kan fræse 1000 m2fire gange på den tid, det tager at grave 100 m2. At anskaffe en fræser vil altså i den grad være en tidsbesparende investering.

Hvad er en traktorfræser?

En fræser er en maskine, der er velegnet til at blande forskelligt materiale til såning. En fræser bliver hyppigt brugt indenfor landbrug, da landmænd ofte har større landområder, der skal dækkes, hvilket ville være for tidskrævende i hånden. Men en fræser kan også fås i mindre modeller til dækning af mindre landområder. At anskaffe sig en fræser til sin traktor vil betyde:

  • Markant tidsbesparing
  • Effektiv og jævn blanding
  • Nem justering

Hvis du går med overvejelserne omkring at investere i en fræser til din traktor, så vil der mange fordele ved købet.

Hvad er fordelen ved en fræser?

En fræsers funktion er smart, idet dens knives hurtige rotation sikrer en ensartet blanding. Om du har brug for at fræse flere hektar eller blot et større stykke land, kan man få fræsere til traktorer i flere forskellige arbejdsbredder. Hvor dybt, der skal fræses, kan nemt og hurtigt justeres, så man får en jævn blanding. Ikke nok med det så medfølger en funktion som sikrer, at fræserknivene låser, hvis den skulle ramme noget. Udover det, vil du sparer uanede mængder af tid. Hos DK-TEC har de et bredt udvalg af forskellig størrelse til fordelagtige priser. Med over 20 års erfaring på området, kan du være sikker på et trygt køb hos DK-TEC. DK-TEC tilbyder dag til dag-levering, så du kan få din traktorfræser omgående leveret og klar til brug.