Sådan sparer du penge på printer-toner

Hvis du har haft en printer i et stykke tid, så kender du nok også, hvor besværligt det kan være at købe toner til den. Toner varierer alt efter, hvilken printermodel du har. Samtidig varierer prisen enormt meget, alt efter hvor du køber din toner. Men heldigvis kan man gøre noget ved det – i hvert fald ved det sidste problem. Du kan nemlig købe toner på internettet meget billigere, end hvis du går ned i butikken. Samtidig finder du et stort udvalg, sådan at du har nemmere ved at finde den variant, du mangler. Se alle slags toner her.

Det kan blive nemmere med en laserprinter

Mange mener, at det kan være besværligt at have en printer stående. Patronerne tørre ud eller også kan den ikke forbinde til din computer, netop når du skal til at bruge den. Heldigvis behøver det ikke være sådan, hvilket er heldigt, når man næsten ikke kan undgå at have en printer i denne tid.

Du kan nemlig mindske en del af problemerne, hvis du køber en printer, der i stedet for at bruge blækpatroner, bruger toner. Disse printere kaldes laserprintere og bruger toner til at printe med. Toner er en slags blækpatroner, uden blæk, som i stedet indeholder farvepulver. Farvepulveret varmes op og sættes derefter på papiret af printerens laser.

Fordelene ved en laserprinter er især, at toner oftest kan printe længere end blæk og det tørre ikke ud, hvis du ikke bruger din printer over en længere periode. Det værste der kan ske er, at pulveret samler sig i midten og bliver pakket så tæt, at det ikke kan komme ud. Der kan man bare ryste patronen og så virker det ofte igen. Ulempen på en laserprinter er, at den er dyrere end en blækprinter, men da toner er billigere at købe, sparer man mere i længden.