Guide: Sådan vælger du det rette tag til dit hus

Trænger dit hus til nyt tag? Så har du sikkert mange overvejelser, omkring hvilken type tag du skal vælge. Det kan derfor anbefales, at du læser med her, hvor vi ser nærmere på 3 af de mest populære tagtyper. Klik her hvor du også kan læse mere om disse og flere forskellige tagtyper.

Den populære og lette løsning

Et ståltag er et populært valg. Det er det, fordi det er både let og billigt samt et æstetisk godt valg. Et ståltag kan monteres direkte ovenpå dit gamle tag, og du slipper derfor for en masse arbejde med at skaffe dig af med dit gamle tag. I stedet kan du springe direkte til at få monteret dit nye tag, som vil beskytte dit hus mod vind og vejr i mange år fremover.

Det klassiske valg

Tegltag er danskernes foretrukne tagtype. Med sit klassiske udseende og lange holdbarhed er tegltaget et godt valg, hvis du gerne vil sikre dig et smukt tag med rigtigt mange år i sig. Tegl er et naturmateriale, som udover at være smukt også er et miljøbevidst valg, da tegl ikke indeholder gifttyper som mange andre tagtyper. Vi kender alle de klassisk røde tegltage, men tegl fås i mange typer og farver. Så vælger du tegl, har du mange muligheder for at vælge det rette look til dit hus.

Skabt til at holde

Betontag er valget til dig, der gerne vil have et tag, som er skabt til det danske vejr. Beton er et utroligt holdbart materiale, som samtidig er let at håndtere og lægge. Det er produceret med det danske vejr for øje, og det er derfor et solidt valg. Betontaget er et billigere alternativ til teglsten, men det har altså også sine egne fordele ved at være lettere at lægge, samt at det holder sit udseende i mange år.