Find nye vinduer til din bolig i blandt det store udvalg på internettet

Der er mange muligheder for indkøb af nye vinduer til din bolig. Én ting er at kigge på vinduerne i de fysiske butikker, men en anden er at benytte sig af internetbutikkerne. Her er der nemlig mulighed for at sammenholde mange forskellige tilbud på vinduer blandt et virvar af udbydere – og du kan nemt sammenligne priser og modeller, så du sørger for at få lige præcis dét vindue, som du ønsker. Det er nærmest muligt at skræddersy et vindue efter dine præferencer, da der er så mange modeller og varianter på markedet.

Side- eller tophængte vinduer?

En af de første faktorer, du bør overveje ved købet af et vindue, er om du ønsker et tophængt eller sidehængt vindue. Dette omhandler blot, hvor vinduet er hængslet fast til vindueskarmen, og du kan derfor ved at vælge et sidehængt vindue få et vindue, som åbner op fra siden af. Det tophængte vindue vil hænge fast i toppen, og du skubber derfor vinduet ud fra neden. Det kan have stilmæssige udtryk, og der kan være praktiske elementer knyttet til, hvilken type vindue du ønsker at installere i din bolig.

Få det hele med et i drejekip vinduet

En mulighed for at få det bedste af begge verdener i de to ovennævnte typer er ved at investere i et drejekip vindue. Dette vindue har nemlig muligheden for at åbne via to indstillinger – du kan åbne vinduet fra siden af og fra toppen af. Det vil sige, at du kan åbne vinduet helt i 90 grader, hvis du vil sidde lidt i vindueskarmen, eller hvis der skal luftes fuldstændigt ud. Du kan også åbne vinduet i toppen, hvis der er lidt pladsmangel i rummet, og der bare skal luftes mildt ud.

Drejekip vinduet er altså særligt fordelagtigt, hvis det installeres i rum, hvor der i forvejen er lidt pladsmangel. Dertil er det også ganske elementært, at man ikke behøver at åbne vinduet helt op, hvis man vil lufte lidt ud – men også relevant at man stadigvæk bibeholder muligheden for at åbne vinduet helt. Du kan her læse meget mere om de mange varianter af vinduer, der findes på internetbutikkerne.