Er du på udkig efter en ny garageport?

Er en ny garageport kommet på tale hjemme hos dig? Du har måske bygget en splinterny garage, eller udbygget den du havde, og nu går snakken på at få købt en ny port? Det kan også være, at du blot synes det er på tide at få udskiftet den gamle port med en ny og mere moderne? Uanset, hvilken årsag der er til, at du ser dig omkring efter en ny garageport, så kan du være sikker på, at der findes en garageport, som du synes matcher perfekt til dine præferencer. Læs mere her.

Stort udvalg

Vi er heldigvis alle forskellige, når det kommer til stil og indretning, og derfor er der selvfølgelig altid udvalg af forskellige stilarter. Det samme er selvfølgelig gældende, når det kommer til garageporte. De kan fås i forskellige farver, forskellige materialer, med mindre eller flere funktioner, så man altså kan finde den port, man synes vil passe til sit behov. De fleste garageporte er såkaldte ledhejseporte. Det vil sige, at porten ”knækker” i led i takt med, at garageporten åbnes og lukkes. De mest populære modeller af garageporte er:

  • Garageport med fyldninger (’med fyldninger’ hentyder til garageportens design, nemlig fyldninger i form af firkanter på frontsiden)
  • Garageport uden linjer eller spor (komplet stilrent design)
  • Garageport med vandret spor (’vandret spor’ hentyder til garageportens design, nemlig det vandrette brædder-lignende design på frontsiden)
  • Garageport med 3 vandrette spor (’3 vandrette spor’ hentyder til garageportens design, nemlig det vandrette brædder-lignende design. Dog vil der på denne model være flere brædder, da der er flere spor)

Desuden er de fleste garageporte CE godkendte i forbindelse med kvalitet samt højisolerede. Hvis du stadig synes at dét at investere i en ny garageport er noget, du har lyst til, så skal du vide, at der findes porten lige til dig og din stil.